1461 Trabzon’un misyonu belli

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da başkanlık için ismi ön plana çıkan Şaban Bülbül yönetimsel anlamda çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.Bordo-Mavili kulübün yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulu toplantısından sonra Bülbül’e t

1461 Trabzon’un misyonu belli

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da başkanlık için ismi ön plana çıkan Şaban Bülbül yönetimsel anlamda çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Bordo-Mavili kulübün yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulu toplantısından sonra Bülbül’e teklif götürdüğü ve Bülbül’ün bu teklifi kabul ettiği öğrenildi. Şaban Bülbül, liste çalışmalarına başlarken, “1461 Trabzon’un amacı ve misyonu belli. Bu misyon doğrultusunda oluşturacağımız yönetim kurulu ile çalışmalarımıza başlayacağız. 25 Haziran’da yapacağımız genel kurul ile seçime gireceğiz” dedi.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor