1461 Trabzon'un kaderi kimin elinde?

 Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon son iki yıldaki başarılarıyla Türk futboluna damga vurdu. Önce kongre beklenecek 2.Lig’de yaşadığı şampiyonluğun ardından PTT 1.Lig’de ilk kez mücadele etmesine rağmen ligi 3.sırada tamamlayan Bordo-Mavili ekip li

1461 Trabzon'un kaderi kimin elinde?

 

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon son iki yıldaki başarılarıyla Türk futboluna damga vurdu.
 
Önce kongre beklenecek
 
2.Lig’de yaşadığı şampiyonluğun ardından PTT 1.Lig’de ilk kez mücadele etmesine rağmen ligi 3.sırada tamamlayan Bordo-Mavili ekip ligi de üçüncü sırada bitirdi. Statü gereği, Trabzonspor’un pilot takımı olduğu gerekçesi ile çıksa dahi Spor Toto Süper Ligde mücadele edemeyeceğinden ötürü play-offlara katılmayacak olan 1461 Trabzon Kulübü’nün yeni sezon öncesi yol haritası da önümüzdeki günlerde belli olacak. Trabzonspor’un 25-26 Mayıs’ta gerçekleştireceği olağan üstü kongre sonrasında oluşacak olan yeni yönetim 1461 Trabzon’un da kaderini belli edecek.
 
Alkışı gördük
 
1461 Trabzon’un Başkanı Suat Şen, başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Trabzonspor’un gerçekleştireceği olağan üstü kongreyi beklediklerini ifade eden Başkan Şen, “Trabzonspor’a bağlı olan bir kulüp olarak olağan üstü kongrede oluşacak yeni yönetimin şekillenmesini bekliyoruz. Onların alacağı karara bağlıyız. Şu anda bir adım atma gibi bir durumumuz yok. Yeni yönetimin oluşmasının ardından nezaket olarak biz de kongre kararı alacağız. Ligi üçüncü bitirdik, ancak sadece alkış aldık” diye konuştu. 1461 Trabzon’un Asbaşkanı Coşkun Kantekin de şunları söyledi:
 
Hakkımız verilmedi
 
“PTT 1.Lig’de 34, Türkiye Kupası’nda 10 maç oynadık. Ligi üçüncü sırada bitirdik. Türkiye Kupası’nda Galatasaray ve Fenerbahçe’yi mağlup ettik, Türk futboluna damga vurduk. Bana göre 1461 Trabzon takımı Spor Toto Süper Ligine yükselmiştir. Ortaya yeni bir ürün ve değer çıkardık. Ancak Futbol Federasyonu, Trabzonspor ile olan bağımızdan ötürü hakkımız olan Spor Toto Süper Lige yükselmemizi engelledi. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız bu coşkuyu yaşamayı hak etmişlerdi.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler