1461 Trabzon'un gözü Adana'da

1461 Trabzon’da hafta sonunu oynayacakları Adana Demirspor maçının hazırlıkları başladı. PTT 1. Lig’in ikinci haftasında Denizli deplasmanından puansız ayrılan Bordo-Mavi-Beyazlılarda morallerin bozuk olduğu gözlenirken, sahasında oynayacakları Adana Demi

1461 Trabzon'un gözü Adana'da

1461 Trabzon’da hafta sonunu oynayacakları Adana Demirspor maçının hazırlıkları başladı. PTT 1. Lig’in ikinci haftasında Denizli deplasmanından puansız ayrılan Bordo-Mavi-Beyazlılarda morallerin bozuk olduğu gözlenirken, sahasında oynayacakları Adana Demir maçında bu kaybı telafi etmenin planları yapılıyor. Bu anlamda hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavi-Beyazlılarda Teknik direktör Kadir Özcan, futbolculardan Denizli maçını unutmalarını ve Adana Demir maçına odaklanmalarını istedi.

DENİZLİ’Yİ UNUTUN
Özcan oyuncularına zaman zaman uyarılarda bulunurken, “Denizli maçı geride kaldı. Hafta sonu sahamızda Adana Demirspor’u konuk edeceğiz. Kendi sahamızda oynayacak olmamız bizim için avantaj ve bu maçı kazanarak Denizli maçındaki kaybı telafi ederiz. Bizim için öncelik iyi futbol. Bununla da zaten başarılı sonuç gelecektir. Ben sizin performansınızdan memnunum. Bunu zamanla sonuca da yansıtacağız” diyerek onları motive ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler