1461 Trabzon'un forveti transfer oldu

 Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Altınordu, 1461 Trabzon’un forveti Gökhan Gümüşsu'yu renklerine kattı. Altınordu, PTT 1. Lig'de mücadele eden 1461 Trabzon’dan Gökhan Gümüşsu’yu renklerine kattı. Stuttgart 1989 doğumlu Gökhan Gümüşsu, Almanya’da VF

1461 Trabzon'un forveti transfer oldu

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Altınordu, 1461 Trabzon’un forveti Gökhan Gümüşsu'yu renklerine kattı.
 
Altınordu, PTT 1. Lig'de mücadele eden 1461 Trabzon’dan Gökhan Gümüşsu’yu renklerine kattı. Stuttgart 1989 doğumlu Gökhan Gümüşsu, Almanya’da VFB Stuttgart, Stuttgarter Kickers ve TSV 1860 München takımlarında forma giydi. Almanya’da 80 maçta toplam 24 gol atan Gökhan Gümüşsu, bu performansıyla sezon başında 1461 Trabzon ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Karadeniz ekibinde A2 takımında görev yapan Gökhan Gümüşsu, fazla forma şansı bulamayınca sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek Altınordu ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı ve idmanlara da çıkmaya başladı.
 
Altınordu Genel Müdürü Murat Dizdar, transferin sona erdiğini açıklayarak, “Gökhan Gümüşsu, uzun süredir temasta olduğumuz ve beğendiğimiz bir oyuncuydu. Faydalı olacağına inanıyorum” dedi. 
 
Bu arada Altınordu yönetim kurulu, Tayfur Emre Yılmaz’ın ise sözleşmesinin feshine karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor