1461 Trabzon'un en büyük gücü taraftar!

PTT Birinci Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini belirtirken taraftarlara mesaj gönderdi. Yapılan transferlerin yanı sıra 1461 Trabzon'un kulüp tesislerinde yaptığı antrenman ile yeni

1461 Trabzon'un en büyük gücü taraftar!

PTT Birinci Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini belirtirken taraftarlara mesaj gönderdi.

Yapılan transferlerin yanı sıra 1461 Trabzon'un kulüp tesislerinde yaptığı antrenman ile yeni sezona en iyi şekilde hazırlandığını belirten Demir, Avni Aker'de oynayacağımız maçlarda taraftarın desteğine çok ihtiyaç olacağını söyledi.

Asbaşkan Demir; "Sezon biter, bitmez transferimizi yapmaya başladık ve henüz bitmedi hocamızın verdiği rapor doğrultusunda arayışlarımız devam ediyor. Takım hocamız Hamdi Zıvalıoğlu nezaretinde çalışarak yeni sezona çok iyi bir şekilde hazırlanıyor. Yeni sezondan umutluyuz" dedi.

Yeni sezonda taraftara çok iş düşeceğini ifade eden Demir, sözlerini şöyle sürdürdü; "Kadromuzda büyük değişiklik oldu. Yaptığımız ve yapacağımız transferlerle gücümüze, güç katıyoruz. Ama benim görüşüm yeni sezonda en büyük gücümüz taraftar olmalı. Bu takımın taraftar desteğine çok ihtiyacı olacak. Yönetim olarak taraftarlarımızla el ele vererek 1461 Trabzon'u hak ettiği noktaya getireceğiz. Kombine kart ve forma satışlarımız devam ediyor. Bu anlamda taraftarlarımızında yeni  sezonda takımlarına destek vereceklerine inanıyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler