1461 Trabzonlu oyuncunun en büyük korkusu

1461 Trabzons'un 1995 Doğumlu genç yeteneği Emre Aydın, "En büyük korkum Trabzon'dan kopmak" dedi.1995 Batman doğumlu olan Emre Aydın 3 kardeşin ortancası. Batman'da yaşarken Almanya da yapılan bir futbol turnuvası için gittiği bu ülke de Trabzonsporlu yö

1461 Trabzonlu oyuncunun en büyük korkusu

1461 Trabzons'un 1995 Doğumlu genç yeteneği Emre Aydın, "En büyük korkum Trabzon'dan kopmak" dedi.

1995 Batman doğumlu olan Emre Aydın 3 kardeşin ortancası. Batman'da yaşarken Almanya da yapılan bir futbol turnuvası için gittiği bu ülke de Trabzonsporlu yöneticilerin kendisini beğenip Trabzon'a davet etmesiyle Trabzon macerası başladı.

13 yaşında Trabzon'a gelen Emre'nin ilk lisansı da Trabzonspor da çıktı. Teknik bir futbolcu olduğunu bildiğini ve bunu geliştirip hedefini Trabzonspor A Takımı olarak belirlediğini dile getiren Emre, "Küçüklüğümden beri renklerine aşık olduğum bu takımda yer alarak kalıcı olmak ve milli takımda kendimi göstermek istiyorum" dedi.

emre_aydin.jpg7 Yıldır Trabzon da yaşayan ve başlarda çok zorlandığını ama zamanla alıştığını, artık ailesinin Trabzon olduğunu ifade eden genç yetenek, "1461 Trabzon Kulübüne geldiğimde karşılaştığım samimi ortam aile sıcaklığı beni çok etkiledi. Bu nedenle en büyük korkum ailem olarak gördüğüm Trabzon'dan kopmak" diye konuştu.
Ligde ilk 5 takım arasına girme yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden genç oyuncumuz, "Kalan üç maçımızı kazanarak bu mutluluğu taraftarlarımıza yaşamak istiyoruz. Daha sonra ise Play-Off maçlarımızı kazanarak hedefimiz olan 1. Lig'e çıkmak için takım arkadaşlarımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız"
şeklinde konuştu.

Bir anısını da anlatan Emre, "Trabzonspor U18 takımı ile Bursa da oynadığım maçta 4-2 mağlup durumdayken 5-4 kazanmamızı hiç unutmuyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler