1461 Trabzonlu oyuncu imzayı attı!

Manisaspor, 1461'den Hasan Ahmet Sarı'yı renklerine bağladı.Kulüp binasında Başkan Abdullah Mergen ile bir araya gelen 23 yaşındaki forvet oyuncusu, siyah beyazlı kulüple 2 yıllık sözleşme imzaladı.Başkan Mergen, Trabzonspor altyapısından yetişen son dere

1461 Trabzonlu oyuncu imzayı attı!

Manisaspor, 1461'den Hasan Ahmet Sarı'yı renklerine bağladı.

Kulüp binasında Başkan Abdullah Mergen ile bir araya gelen 23 yaşındaki forvet oyuncusu, siyah beyazlı kulüple 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Başkan Mergen, Trabzonspor altyapısından yetişen son derece yetenekli bir futbolcu transfer ettiklerini belirterek, "Ahmet'in bu sezon hem Manisaspor'a katkı sağlayacağına hem de kariyerinde önemli bir çıkış yakalayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Bu arada İsmail Köse'nin, 20 bin TL alacağı ödenmediği gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurduğu için kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Başkan Mergen, geçen sezon yaşadığı ağır sakatlığa rağmen İsmail'in alacağının yüzde 90'ını ödediklerini hatırlatarak, "Buna rağmen federasyona başvurması çok yanlış. Ayrıca takım içindeki davranışlarından da memnun değiliz. Bu kafayla yeni sezonda aramızda yer alması mümkün değil" dedi.

1-519.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler