1461 Trabzonlu oyuncu ile temasta

Afyon’un 3.Lig,  2.Grupta mücadele eden takımlarından Elibol Sandıklıspor’un Trabzonlu oyuncusu Halil İbrahim Sönmez, 1461 Trabzon takımıyla temasta.Bu sezon başarılı bir performans sergileyen  23 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu Halil, bir çok 2., 1. ve

1461 Trabzonlu oyuncu ile temasta

Afyon’un 3.Lig,  2.Grupta mücadele eden takımlarından Elibol Sandıklıspor’un Trabzonlu oyuncusu Halil İbrahim Sönmez, 1461 Trabzon takımıyla temasta.

Bu sezon başarılı bir performans sergileyen  23 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu Halil, bir çok 2., 1. ve Süper Lig takımlarının dikkatini çekerken, gönlünün memleketinin takımında olduğunu söyledi.

Trabzonspor’un alt yapısında futbola başlayan Halil, bu sezon Düzyurtspor’un şampiyon olduğu grupta 34 maçta, 56 puan toplayarak ligi 4.sırada bitiren Elibol Sandıklıspor'a sağladığı olumlu katkılarla dikkat çekti.

Mor-Turunculu takımın Kulüp Başkanı Erol Mezgil, Halil’den bu sezon çok memnun olduklarını belirtirken, yeni Malatyaspor, Düzyurtspor, Ümraniyespor ve Süper Ligden Torku Konyaspor ve Manisa Akhisarspor'un da bu oyuncuyu takip ettirdiğini ve bizzat ilgilendiğini söyledi.

2.Lige yükselme maçlarında Play-Of oynayan Sandıklısporlu Halil, forma giydiği 32 karşılaşmada, 16 asist yaparken, 8 de gol attı. Sezonun ilk yarısında, Ünyespor forması altında 4 golü bulunan Halil, sezonu 12 gibi yüksek bir gol rakamıyla tamamlarken, gönlünün 1461 Trabzon’da olduğunu da söyledi.

Çift yönlü kanat oyuncusu olarak takımında forma giyen Halil, göründüğü kadarıyla Afyon'a veda etmek üzere, takım arkadaşlarıyla da helalleşen Halil’in, bu ay sonuna kadar transferinin netlik kazanmasına bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler