1461 Trabzon'dan 5 yıllık imza

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon, Enes Erdal İç ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki imza törenine katılan transfer komitesi başkanı Yavuz Şanver, Trabzon amatöründe ön plana çıkan genç oyunculardan bir tanesi olan En

1461 Trabzon'dan 5 yıllık imza

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon, Enes Erdal İç ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki imza törenine katılan transfer komitesi başkanı Yavuz Şanver, Trabzon amatöründe ön plana çıkan genç oyunculardan bir tanesi olan Enes ile 5 yıllık anlaşma imzaladıklarını belirterek, ''Transferin Enes'e ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz'' dedi.

Enes ise bugünlere gelmesinde başta emeği olan antrenörü Mustafa Güven olmak üzere herkese teşekkür ederek, ''Bana güvenip bu büyük camiaya layık gören yönetimimizi ve hocamı mahcup etmemek için çok çalışacağım. Amatörden gelen bir sporcu olarak sorumluluğumun farkındayım. Amatördeki diğer başarılı sporcu arkadaşlarımın önünün açılması için var gücümle çalışıp başarılı olacağıma inancım tam'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor