1461 Trabzon'da yüzler gülüyor

1461 Trabzon Başkanı Suat Şen, oyuncu yetiştirme ve kazandırma anlamında daha önce Trabzon topraklarının başardığını yeniden hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. PTT 1. Lig’in 12. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’u 3-0 mağlup eden 1461 Trabzon

1461 Trabzon'da yüzler gülüyor

1461 Trabzon Başkanı Suat Şen, oyuncu yetiştirme ve kazandırma anlamında daha önce Trabzon topraklarının başardığını yeniden hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. 


PTT 1. Lig’in 12. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’u 3-0 mağlup eden 1461 Trabzon’da yüzler gülüyor. Son 3. haftada 8 puan kaybederek çöküş dönemine giren Karadeniz ekibi deplasmanda aldığı 3 puan ile moral buldu.


1461 Trabzon Başkanı Suat Şen, bir takımın her zaman inişli-çıkışlı dönem geçirebileceğini belirterek, “Bir takım da her zaman inişler-çıkışlar olabiliyor. Sonuçta malzeme insan makineden değilsiniz. Geçtiğimiz hafta oynadığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ikinci yarısında bizim çıkışımız başlamıştı. Bu çıkışımız bu hafta Adana Demirspor karşısında aldığı 3-0 galibiyetle daha net görebiliyoruz” dedi.

“SÜPER LİGE ÇIKAMAYACAĞIMIZI BİLİYORUZ AMA ÇIKACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”


1461 Trabzon’un yükselişini ve Süper Lig söylemleriyle ilgili olarak ise Şen şu ifadeleri kullandı: 
“Bu sezon PTT. 1 Lig’de yeni olmamız ve lige hızlı girmemizin ardından belli haftalarda liderlik koltuğuna oturmamız takımımızı Türkiye’de gündeme getirdi. Aldığımız sonuçlar ve oynadığımız futbolla reytingimiz arttı. Süper Lig yakıştırmaları yapıldı. Ama biz takımımızın Süper Lig’e çıkamayacağını biliyoruz. Çünkü aynı şirket altındaki iki takımın aynı ligde oynayamaz kuralı var. Hem UEFA’da hem de TFF kurallarına aykırı olduğu için önümüzde böyle bir tabloda var. Bunu biz biliyoruz ve bunun bilincindeyiz. Ama biz çalışmalarımızı hiç aksatmadan hedeflerimiz doğrultusunda yapıyoruz. Süper Lig’e çıkacakmış gibi alabildiğimiz kadar puan alacağız. Her şey olabilir. Hepsinin farkındayız. İşin bu boyutuna bakmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

“BU TOPRAKLARIN BAŞARDIĞINI YENİDEN HAYATA GEÇİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”


1461 Trabzon takımının asıl hedefinin bir pilot takım olarak Trabzonspor’a oyuncular kazandırmak olduğunu belirten Şen, “1461 Trabzon takımı bir eğitim takımıdır. Asıl amacı Trabzonspor’a oyuncu üretmektir. Zeki Yavru’da bunun ilk örneğidir. Bu da bize yapılan planlamanın doğru olduğunu gösteriyor. Oyuncu kazandırma ve yetiştirme anlamında daha önce bu toprakların başardığını biz yeniden hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Popülist davranmıyoruz. Hedeflerimizi futbol kuralları çerçevesinde yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor