1461 Trabzon'da yeni transfer

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törende konuşan Yönetim Kurulu Üyeleri Coşkun Kantekin ve Yavuz Şanver, Mehmet’in genç ve gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu belirterek, “Orta sahanın her iki kanadında da görev yapabilen Mehmet’in hem takım

1461 Trabzon'da yeni transfer

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törende konuşan Yönetim Kurulu Üyeleri Coşkun Kantekin ve Yavuz Şanver, Mehmet’in genç ve gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu belirterek, “Orta sahanın her iki kanadında da görev yapabilen Mehmet’in hem takımımıza hem de Türk futboluna uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyoruz” dediler.

Yeni transfer Mehmet Sıddık İstemi ise çok büyük bir kulübe geldiğinin ve sorumluluğunun farkında olduğunu ifade ederek “Burada elimden geleni ortaya koyarak takımıma katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler