1461 Trabzon'da transfer!

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'da, Haitili sağ kanat oyuncusu Kervens Belfort ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Ethnikos Achna takımında forma giyen ve bonservisi elinde olan 23 yaş

1461 Trabzon'da transfer!
PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'da, Haitili sağ kanat oyuncusu Kervens Belfort ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
 
Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Ethnikos Achna takımında forma giyen ve bonservisi elinde olan 23 yaşındaki Belfort'un sağlık kontrolünden geçirildiği ve ardından 2 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.
 
1461 Trabzon'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Belfort, "Takımıma en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağım. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
 
Yönetim Kurulu Üyesi Yener Durmuş da, ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini kaydederek, "Bu doğrultuda Haiti Milli Takımı'nda forma giyen Belfort'u takıma kazandırdık. Belfort'un takıma önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler