1461 Trabzon'da transfer atağı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon Kulübü Semih ve kaleci Cemil ile sözleşme imzaladı. Gümüşhanespor'dan transfer edilen orta saha Oyuncusu Semih Aslan ve Trabzonspor Gençlik Geliştirme Merkezi'nden kaleci Cemil Şahin, Mehmet Ali

1461 Trabzon'da transfer atağı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon Kulübü Semih ve kaleci Cemil ile sözleşme imzaladı.

Gümüşhanespor'dan transfer edilen orta saha Oyuncusu Semih Aslan ve Trabzonspor Gençlik Geliştirme Merkezi'nden kaleci Cemil Şahin, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bugün düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attılar.

1.5 yıllık sözleşmeye imza atan 1986 doğumlu Oyuncu Semih Aslan, 1461 Trabzon'a transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, 'Amacım bana güvenenleri mahcup etmemek. Burada önemli işlere imza atmak istiyorum' dedi.

2.5 yıllık sözleşmeye imza atan Cemil Şahin ise, '1991 doğumlu bir Oyuncu olarak geleceğim adına çok önemli bir imza attığımı düşünüyorum. Burada bulunacağım süre içerisinde kendimi göstererek Trabzonspor'a yükselmek istiyorum' diye konuştu.

İdari Menajer Serkan Ünver ise her iki Oyuncudan da beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek, transferlerin camiaya hayırlı olmasını temenni etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor