1461 Trabzon'da son durum

PTT 1. Lig ekiplerimizden 1461 Trabzon, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde hız kesmeden sürdürüyor. Bordo-Mavili takımın deneyimli teknik direktörü Kadir Özcan, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Her günü çok iyi bir şekilde çalışar

1461 Trabzon'da son durum

PTT 1. Lig ekiplerimizden 1461 Trabzon, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde hız kesmeden sürdürüyor. Bordo-Mavili takımın deneyimli teknik direktörü Kadir Özcan, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Her günü çok iyi bir şekilde çalışarak değerlendirdiklerini ifade eden Özcan, “Oyuncularımın performanslarından memnunum” dedi.

GENÇ EKİBİZ

Sezon açılıncaya kadar kalan eksiklerini gidereceklerini kaydeden Özcan, “Biz belirli bir misyona hizmet ediyoruz. Üzerimize düşen görevi yapmak için en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Genç ve dinamik bir ekibiz. Yeni sezonda futbolun güzelliklerini sahaya yansıtırken bunun yanında yarışmacı bir takım olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor