1461 Trabzon'da sakatlık seferberliği

Mustafa Tiryaki’nin takımdan ayrı koşulara başladığı ifade edilirken Aytaç’ın da 1-2 gün içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Öte yandan Bordo-Mavi-Beyazlıların hücum hattına takviye yapma girişimlerinin son sürat devam ettiği belir

1461 Trabzon'da sakatlık seferberliği

Mustafa Tiryaki’nin takımdan ayrı koşulara başladığı ifade edilirken Aytaç’ın da 1-2 gün içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Öte yandan Bordo-Mavi-Beyazlıların hücum hattına takviye yapma girişimlerinin son sürat devam ettiği belirtildi.

ARSİN İLE MAÇ

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon, Boluspor maçı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Dün çift antrenman yapan Bordo-Mavi-Beyazlılar bu sabah yapacağı çalışmanın ardından 16.30’da Arsinspor ile Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde hazırlık maçı oynayacak. Cuma günü çift idman yapacak olan 1461 Trabzon Cumartesi gününü tek idmanla geçirdikten sonra Pazar günü izinli olarak geçirecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler