1461 Trabzon'da Mehmet şoku!

PTT 1. Lig 2. hafta karşılaşmasında Denizlispor ile karşılaşan 1461 Trabzon'da Mehmet aldığı darbe sonucu sakatlık yaşadı.Rakibiyle girdiği mücadelede aldığı darbe sonucu yerde kalan Mehmet'in ilk müdahalesi saha içinde yapıldı ardından sedyeyle saha kena

1461 Trabzon'da Mehmet şoku!

PTT 1. Lig 2. hafta karşılaşmasında Denizlispor ile karşılaşan 1461 Trabzon'da Mehmet aldığı darbe sonucu sakatlık yaşadı.

Rakibiyle girdiği mücadelede aldığı darbe sonucu yerde kalan Mehmet'in ilk müdahalesi saha içinde yapıldı ardından sedyeyle saha kenarına alındı. Saha kenarında tedavisi devam eden oyuncu ambulansla hastaneye götürüldü. 

Edinilen bilgiye göre Mehmet'in durumunun ciddi olmadığı ve hastaneye de kontrol için tedbir amaçlı götürüldüğü öğrenildi. 

1461 Trabzon Mehmet'in hastaneye götürülmesi ile 3 değişiklik hakkı kullanıldığı için karşılaşmanın son dakikalarını 10 kişi tamamladı.

adsiz.20130825222400.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor