1461 Trabzon'da karşılaşma sonrası

  PTT 1. Lig'in 29. Haftasında 1461 Trabzon kendi sahasında Adana Demirspor’a 1-0 mağlup oldu. Bordo-mavili ekip deplasmanda oynadığı Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor maçı ve sahasında oynadığı Adana Demirspor maçını da kaybederek Spor Toto Süper Lig

1461 Trabzon'da karşılaşma sonrası

 

 PTT 1. Lig'in 29. Haftasında 1461 Trabzon kendi sahasında Adana Demirspor’a 1-0 mağlup oldu. Bordo-mavili ekip deplasmanda oynadığı Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor maçı ve sahasında oynadığı Adana Demirspor maçını da kaybederek Spor Toto Süper Lig yolunda yara aldı. 
 
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay,
 
zor bir müsabaka olacağını bildiklerini belirterek, "Uzun süredir maç şansımız yok ve garip garip gollar yiyip mağlup oluyoruz. Bunlar mazeret değil oyuncu kayıplarımız var bunlarda mazeret değil. Müsabaka boyunca gösterilen gayret ve mücadeleden memnunum. Rakibimizin tek bir tane şutu var ve galip geldi. Bundan sonraki müsabakalar daha da önem kazandı. Umarım bundan sonraki müsabakaların kazanç yüzdesini yükseltip belki ilk 2 olarak çıkamayabiliriz ama play-off şansımızı iyi kullanarak mücadele edeceğiz. Maçtır sonuçların ne olacağını bilemiyorum. Oyuncularımın çok gayret ettiler müsabakayı istediler. Ama kazanamadık takdir böyleymiş" dedi.
 
Bordo-mavili futbolcu Barış Memiş,
iki haftadadır maç kaybettiklerini söyleyerek, "Çok kıymetli puanlar kaçırdık. Biz rakiplerimizi düşünmeden kendi futbolumuzu oynamak istiyoruz. Bu takımı elimizden geldiği kadar ya ilk 2'den ya da play-off'dan çıkarmak istiyoruz ama bazı engeller önümüze koyulmuyor değil. Trabzon halkı bizi çok iyi yerlerde görmek istiyor. Destek veriyorlar ne olur ise olsun o halk için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bugünkü pozisyonda mazeret üretmek istemiyoruz ama Fatih ağabeyin yanındayız. Hüseyin Gökçek'in yan hakeme bakmasına gerek yoktu çünkü pozisyon tam önündeydi. Arkadan bir müdahale var. Topu tutup kaleye atacak hali yoktu. Böyle engellerden olsa bu bizi yıldıramayacak. Biz bu takımı yukarıya çıkartacağız ve çok iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.
 
Son haftalarda haksız mağlubiyetler aldıklarını belirten Göksu ise şu ifadeleri kullandı:
"Rakibimiz karşısında gerekli mücadeleyi verdik ama sahadan mağlubiyetle ayıldık. Kişisel hatadan yediğimiz gol Fatih abiye bağlanmaması lazım. Gol yenmişse bu golü hepimiz yedik. Kısa zamanda gerekli puanları toparlayıp ya ilk 2'den yada play-off'dan bu takımı üst lige çıkarmak istiyoruz"
 
ADANA DEMİRSPOR CEHHESİ
 
Adana Demirspor adına önemli bir galibiyet aldıklarını aktaran Teknik Direktör Mustafa Uğur, “Haftalardır iyi futbol oynuyorduk ama skora yansıtamıyorduk. Özellikle kendi sahamızda bunu başaramıyorduk ama bugün Trabzon gibi bir deplasmanda ciddi bir rakibe karşı ilk yarı oynadığımız iyi futbolun hakkında aldık. Haklı bir galibiyetle bundan sonra emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Adana Demirsporlu Luiz ise, önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, "Hedefimize ulaşmamız için bu maçtan galip ayrılmamız gerekiyordu. Bunu takım olarak başardık” değerlendirmesini yaptı.
 
Adana Demirsporlu bir diğer futbolcu Sinan, "Trabzon'a geçen hafta kaybettiğimiz puanların telafisi için geldik. İlk 6 hedefimizi biraz daha sağlamlaştırdığımız için mutluyuz. Artık kendi sahamızda maç kazanmamız lazım” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler