1461 Trabzon'da kadro sıkıntısı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Belediye Vanspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon Kulübü Başkanı Metin Özke, eksik kadrolarına rağmen rakiplerini yenmek istediklerini söyledi. Özke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başından

1461 Trabzon'da kadro sıkıntısı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Belediye Vanspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon Kulübü Başkanı Metin Özke, eksik kadrolarına rağmen rakiplerini yenmek istediklerini söyledi.

Özke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başından beri sakat ve cezalı futbolcularının fazla olmasından dolayı teknik direktörlerinin kadro kurmakta zorluk çektiğini belirterek, ''Zeki 6 ay sahalarda olmayacak. Adem ve Savaş sakat, bu futbolcular yeni yeni koşu yapmaya başladılar. Bunların yanında Fahrettin ve Göksu ise kart cezalısı. 13 kişilik kadro ile Belediye Vanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz'' dedi.

Takımın en kısa zamanda toparlanacağını da ifade eden Özke, ''Bu hafta sahamızda oynayacak olduğumuz Belediye Vanspor maçı bizim için hayati derece önemli bir maç. Puana ihtiyacımız var. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Elimizdeki dar kadro ile sahaya çıkacağız ve taraftarımız önünde bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Beraberlik bile bizim için kötü bir sonuç, tek hedefimiz bu maçta 3 puanla ayrılmak'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler