1461 Trabzon'da hoca belli oldu

1461 Trabzon Başkanı Bekir Aktürk, Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak ile devam etme kararı aldıklarını söyledi. Kulüp Başkanı Bekir Aktürk, yönetim kuruluyla bir araya gelip Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak ile yola devam etme kararı aldıklarını beli

1461 Trabzon'da hoca belli oldu

1461 Trabzon Başkanı Bekir Aktürk, Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak ile devam etme kararı aldıklarını söyledi.

Kulüp Başkanı Bekir Aktürk, yönetim kuruluyla bir araya gelip Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak ile yola devam etme kararı aldıklarını belirterek, "Ben camiamızın, taraftarımızın sesine her zaman için kulak veren bir başkanım. Aldığımız bu kararda ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkacak. Bu dönüş camiamız için hayırlı olsun" diye konuştu.

Pazar günü PTT 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynanacak maçta Akbayrak'ın 1461 Trabzon'un başında sahaya çıkacağını ifade eden Aktürk, "Bu maçta hedefimiz üç puan. Hocamızla kendimize yeni bir sayfa açıp her şeyi yeniden lehimize çevirmeye çalışacağız. Bu noktada iyi başlamak adına Erciyes maçı bizim için çok önemli. Rakip ve bizim adımıza zor bir maç. Biz mücadele gücümüzü sahaya yansıtırsak sahadan üç puanla ayrılacağımızı umut ediyorum" dedi.

Akbayrak, görevinden istifa eden Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu'nun yardımcılığını yapıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor