1461 Trabzon'da heyecanlı bekleyiş

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon’da başkanlık konusu Şaban Bülbül isminde karar kılınmasıyla çözüme kavuşturulurken, şimdi gözler yeni hocanın kim olacağına çevrildi. Bordo-Mavililer’de teknik direktörlük için Sadi Tekelioğlu, Nedim Karadeniz, Orhan Ç

1461 Trabzon'da heyecanlı bekleyiş
PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon’da başkanlık konusu Şaban Bülbül isminde karar kılınmasıyla çözüme kavuşturulurken, şimdi gözler yeni hocanın kim olacağına çevrildi. Bordo-Mavililer’de teknik direktörlük için Sadi Tekelioğlu, Nedim Karadeniz, Orhan Çıkrıkçı, Turgut Kural ve Cemal Gürsel Menteşe’nin isimleri geçiyor.
 
TRANSFER YAPILACAK
1461 Trabzon’da büyük bir sürpriz yaşanmadığı taktirde bu isimlerden birinin takımın başına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bordo-Mavililer’de teknik direktör sorununun 2-3 gün içerisine çözüme kavuşturulması bekleniyor. 1461 Trabzon’da teknik direktörlük sorununun çözüme kavuşturulmasından sonra transfer çalışmalarına hız verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor