1461 Trabzon'da her şey çok güzel!

1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, açıklamalarda bulundu. 12 günden beri kendi tesislerinde çalıştıklarını ifade eden Demir, takımın performansından memnun olduklarını belirtti.Lige en hazır şekilde girmek için temponun her geçen gün arttığını belirten

1461 Trabzon'da her şey çok güzel!

1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, açıklamalarda bulundu. 12 günden beri kendi tesislerinde çalıştıklarını ifade eden Demir, takımın performansından memnun olduklarını belirtti.

Lige en hazır şekilde girmek için temponun her geçen gün arttığını belirten Demir; "Takımımızın 4 Temmuz'da başlayan 1. etabı son derece güzel bir ortamda ve yapılan çalışmalarla verimli bir şekilde geçti" dedi.

Demir, "Geçen seneden kalan iskelet kadronun üzerine gerçekten kaliteli ve takımımıza katkı sağlayacak oyuncular transfer ettik. Bu oyuncuların uyum konusunda sıkıntı yaşamadıklarını ve çabuk kaynaştıklarını görmek bizleri mutlu etti" diye konuştu.  

Trabzon'daki çalışmalara  bugün son noktayı koyduklarını da dile getiren Demir, "İkinci etap kamp çalışmalarımız için cumartesi günü Erzurum'a gideceğiz. Takımımız burada oynayacağı hazırlık maçları ile de lig öncesi durumunu görme imkanı bulacak. Önümüzde sezonun başlamasına 1 ay gibi bir süre var. İnşallah bu zaman en iyi şekilde değerlendirilip takımımız sezona en hazır şekilde başlayacak ve hem bizleri hem de camiamızı memnun edecek sonuçları alarak başarılı bir sezon yaşayacak" şeklinde konuştu.

Asbaşkan Demir sözlerine şöyle devam etti: "Takımlar açısından sezon başı kampları çok önemli. Bu çalışma döneminin tam kadro geçirilmesi takım performansına olumlu yansıyor. Bu süreci takım olarak iyi değerlendireceğiz."

Demir ayrıca transfer çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor