1461 Trabzon'da güven tam!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1461 Trabzon'da Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, Menemen Belediyespor  karşısında alınan üç  puanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Şanver, Menemen Belediyespor galibiyetini, Keçiröengücü maçından alacakları

1461 Trabzon'da güven tam!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1461 Trabzon'da Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, Menemen Belediyespor  karşısında alınan üç  puanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Şanver, Menemen Belediyespor galibiyetini, Keçiröengücü maçından alacakları üç puanla perçinlemek istediklerini belirtti.

1-286.jpgSezon başından bu yana teknik ekibe ve futbolculara inandıkları gibi şimdi de inançlarının tam olduğunu belirten Şanver, "İzmir takımı karşısında Play-Off yolunda önemli bir galibiyet alan takımımızı kutluyorum" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Şanver, "Teknik ekibimiz, futbolcularımız  ve yönetici arkadaşlarımın inancıyla Palay-Off'a kalıp, oradan da şampiyon olarak 1. Lige çıkacağız. Şimdi önümüzde Keçiörengücü maçı var. Futbolcularımızın istek ve arzusuyla bu maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor