1461 Trabzon'da galibiyet mutluluğu

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, deplasmanda 3-0 kazandıkları Aydın 1923 maçı dolayısıyla bütün futbolcularını kutladığını belirtti.FUTBOLCULARIMI KUTLARIMİkinci Lig Beyaz Grupta ilk 5'e girme mücadelesi veren 1461 Trabzon'da teknik direktö

1461 Trabzon'da galibiyet mutluluğu

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, deplasmanda 3-0 kazandıkları Aydın 1923 maçı dolayısıyla bütün futbolcularını kutladığını belirtti.

FUTBOLCULARIMI KUTLARIM

İkinci Lig Beyaz Grupta ilk 5'e girme mücadelesi veren 1461 Trabzon'da teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Aydın 1923 maçında aldıkları 3 puandan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Geçen hatfa Fethiye maçıyla çıkışa geçtiklerini ve bu çıkışı Aydın 1923 karşısında sürdürerek ilk 5 takım arasına girme şansı yakaladıklarını belirten Zıvalıoğlu,  "Bu durumu son haftalara kadar devam etmesi için yoğun bir şekilde çalışacaklarını dile getiren Zıvalıoğlu, "Rakibimiz geçen hafta Turgutluspor'u yenerek 3 puan almıştı. İyi hazırlanmamızın karşılığı olan 3 puanı attığımız  üç golle aldık. Aydın deplasmanından 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. Futbolcularımı tek tek kutluyorum''  dedi.

ŞİMDİ SIRA KARAGÜMRÜK'TE

Aydın 1923 maçını geride bırakarak hafta sonu kendi sahalarında konuk edecekleri Karagümrük maçına kilitleneceklerini ifade eden Bordo-Beyaz-Mavili takımın teknik direktörü Zıvalıoğlu, oyuncularının performansından son derece memnun olduğunu ifade ederek, "Hedefimiz ilk 5'e girmek. Futbolcu arkadaşlarımla birlikte bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıuyoruz. Şimdi önümüzde Karagümrük ile zorlu bir maç oynayacağız. ilk yarıda deplasmanda 4-1 mağlup ettiğimiz rakibimizi bu kez kendi sahamızda mağlup ederek evine puansız göndermek ve 3'te 3 yaparak yarıştan kopmak istemiyoruz. Bizim tek hedefimiz ligde iyi bir noktaya gelmek ve bize güvenenleri mahcup etmemek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler