1461 Trabzon'da bayram bitmiyor

Şampiyon olarak 1.Lig’e çıkma başarısı gösteren 1461 Trabzonspor’da bayram devam ediyor.2.Lig’de yıllardır beklediği başarıya sonunda ulaşmanın mutluluğunu yaşayan 1461 Trabzonspor, Trabzonspor’un koyduğu hedefe sonunda ulaşırken, bundan sonrası için özel

1461 Trabzon'da bayram bitmiyor

Şampiyon olarak 1.Lig’e çıkma başarısı gösteren 1461 Trabzonspor’da bayram devam ediyor.

2.Lig’de yıllardır beklediği başarıya sonunda ulaşmanın mutluluğunu yaşayan 1461 Trabzonspor, Trabzonspor’un koyduğu hedefe sonunda ulaşırken, bundan sonrası için özellikle pilot takım olarak futbolcu yetiştiren bir ‘ara takım’ hüviyetini sergilemeye başlayacak.

 

GELECEK İÇİN ÖNEMLİ

1461 Trabzonspor’un şampiyonluğunun baş mimarı Teknik Patron Mustafa Akçay, “Bu şampiyonluk Trabzon için çok önemli. Hem 1.Lig hedefine ulaştık hem de Trabzon’un çocuklarının istenir, güvenilirse neleri başarabileceğini bir kez daha gösterdik.

Bundan sonra Trabzonspor’a yetenek kazandırarak asli görevimizi başarı ile yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Bu Trabzonspor’un geleceği için önemli” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor