1461 Trabzon’da başkan kim olacak ?

1461 Trabzon’da yaklaşan kongre öncesi başkanın kim olacağı belirsizliğini korurken Trabzonspor’da geride kalan kongre de oy toplama adına verilen sözlerin ne şekilde yerine getirileceği merak ediliyor. Tek Adamlık İddiası Trabzonspor Yönetiminde başkanın

1461 Trabzon’da başkan kim olacak ?

1461 Trabzon’da yaklaşan kongre öncesi başkanın kim olacağı belirsizliğini korurken Trabzonspor’da geride kalan kongre de oy toplama adına verilen sözlerin ne şekilde yerine getirileceği merak ediliyor.

Tek Adamlık İddiası

Trabzonspor Yönetiminde başkanın tavırlarından bazı yöneticilerin şikayetçi olduğu iddia edilirken, birçok yöneticinin daha etkin görevler istediği ve başkanın yapılan işlerde tek başına hareket ettiği iddia ediliyor.

 

Başkan İstanbul'dan mı, Trabzon'dan mı?

1461 Trabzon Kulübünde yeni başkanın İstanbul’dan mı yoksa Trabzon’dan mı seçileceği 18 Ocakta netlik kazanacak.1461 Trabzon’da  Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu’nun gönderiliş biçiminin yanlış olduğu görüşü hakim olurken, Trabzonspor’un bu şekilde bir model yakalamasının zor olduğu fikri ağırlık kazanmaya başladığı iddia edildi.

Trabzonspor’da yapılan kongre sonrasında Muharrem Usta Yönetimine dışarıdan destek veren ve Usta’nın da verilen bu desteğin karşılıksız kalmayacağı sözünü verdiği iddia edildi.

Yaşanan bu gelişmelerin ışığında önümüzdeki günlerde hem Trabzonspor’u hem de 1461 Trabzon’u hareketli günler bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor