1461 Trabzon'da 1. lige bir adım!

Spor Toto 2. Lig Play-Off çeyrek finalde Ümraniyespor, yarı finalde Pendikspor'u eleyerek finale yükselen 1461 Trabzon'da Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, "Önemli iki takımı eledik. Şimdi önümüzde final var" dedi. Çeyrek final ve yarı finalde iyi mücad

1461 Trabzon'da 1. lige bir adım!
Spor Toto 2. Lig Play-Off çeyrek finalde Ümraniyespor, yarı finalde Pendikspor'u eleyerek finale yükselen 1461 Trabzon'da Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, "Önemli iki takımı eledik. Şimdi önümüzde final var" dedi.
 
Çeyrek final ve yarı finalde iyi mücadele ederek rakiplerini elediklerini ifade eden Şanver, "Alanya'da finalde İnegölspor ile karşılaşacağız. PTT Birinci Lig yolunda son adıma girdik. Bugüne kadar elimizden bırakmadığımız disiplinli çalışma istediğini inşallah son dakikaya taşıyarak Trabzon'a şampiyonluk yaşatmak istiyoruz" diye konuştu. 
 
Şanver, "Teknik heyet, futbolcular ve yöneticiler olarak finalde İnegölspor maçından yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Fakat bu zorlu karşılaşmada her zamankinden daha çok taraftarlarımıza ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.
 
Telafisi olmayan bir müsabakaya çıkacaklarını da dile getiren futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, "Rakibimizde bizim gibi üst ligi çok arzulayan bir takım. Bugüne kadar geldiklerine göre güçleri ortada ama futbolcu kardeşlerim bunun ciddiyetin deler. Çok zevkli ve çekişmeli bir müsabaka olacağını düşünüyoruz.  Pazartesi günü Alanya'da taraftarımızın desteğiyle PTT 1. Lig'e çıkan üçüncü takım inşallah biz olacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor