1461 Trabzon’a hoca kim olacak?

Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon’un hocası  Mustafa Reşit Akçay,’ın A takım teknik direktörlüğüne getirilmesinin ardından  1461 Trabzon’a hoca arayışı başladı. Akçay'ın Trabzonspor'a gelmesiyle birlikte  boşalan 1461 Trabzon' teknik direktörlüğü i

1461 Trabzon’a hoca kim olacak?
Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon’un hocası  Mustafa Reşit Akçay,’ın A takım teknik direktörlüğüne getirilmesinin ardından  1461 Trabzon’a hoca arayışı başladı.
 
Akçay'ın Trabzonspor'a gelmesiyle birlikte  boşalan 1461 Trabzon' teknik direktörlüğü için adı geçen en güçlü aday Turgut Kural. 
 
Teknik direktör Şenol Güneş’in uzun yıllar yardımcılığını yapan Kural 1461 için düşünülen isimler arasında yer alırken Kural’ın yanı sıra  Trabzonspor'un unutulmaz eski oyuncularından Hami Mandıralı ve Cemal Gürsel Menteşe’de adaylar arasında. 
 
Her 3 isim ile de ciddi görüşmelerde bulunan Trabzonspor yönetimi Turgut Kural, Hami Mandıralı ve Cemal Gürsel Menteşe'den birini takımın başına getirecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor