1461 Trabzon'a güven tam

1461 Trabzon  Başkanı Suat Şen takımın son durumu ile ilgili haber61”e özel açıklamalarda bulundu.Şen yaptığı açıklamada ”Önümüzdeki hafta deplasmanda Fethiyespor ile oynayacağız. İlk iki hafta bizim için umduğumuz gibi gitmedi kötü geçti fakat biz yeni t

1461 Trabzon'a güven tam

1461 Trabzon  Başkanı Suat Şen takımın son durumu ile ilgili haber61”e özel açıklamalarda bulundu.

Şen yaptığı açıklamada ”Önümüzdeki hafta deplasmanda Fethiyespor ile oynayacağız. İlk iki hafta bizim için umduğumuz gibi gitmedi kötü geçti fakat biz yeni takımız yeni yapılanmaya başlıyoruz. Bu işler biraz sabır ve istikrar gerektiğini düşünüyoruz.O yüzden bütün samimiyetimizle hırsımızla ve enerjimizle önümüzde ki maça hazırlanıyoruz.

Ben bir klüp başkanı olarak teknik bir açıklama yapmam beklenemez.Öyle bir tarzımda yok.Ama bizim Mustafa Akçay gibi kendini Bank Asya”da ispat etmiş bir hocamız var.Bizi de kırmadan takımımızın başına gelmiştir.Ona güvenimiz tamdır. Biz bir proje takımıyız. Buradan üretken bir takım yapmak istiyoruz. Bu kısa sürede olacak bir iş değildir.Bu şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor