1461 Trabzon'a güven geldi

1461Trabzon teknik direktörü Mustafa Akçay Sarıyer galibiyetinin özgüvenlerini yerine getirdiğini söyledi.1461 Trabzonspor evinde oynadığı maçta Sarıyer’i 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Teknik direktör Mustafa Akçay takım olarak potansiyelle

1461 Trabzon'a güven geldi

1461Trabzon teknik direktörü Mustafa Akçay Sarıyer galibiyetinin özgüvenlerini yerine getirdiğini söyledi.

1461 Trabzonspor evinde oynadığı maçta Sarıyer’i 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Teknik direktör Mustafa Akçay takım olarak potansiyellerini sahaya yansıtmaya başladıklarını belirterek”  Sezon başından bu müsabaka öncesine kadar start başlangıcımız iyi gözükmüyordu Ancak takım olarak potansiyelimizin seviyesini biliyoruz. Takım olma, ayiniyet duygusunu geliştirmek ve mesleki adanmışlık değerlerimizi de yükselttiğimizde daha iyi yer edinmemiz mümkün olacaktır. Müsabakada tüm değerlerimiz için davranış geliştirdik, tavır ve eylemlerle bu isteğimizi güçlendirdik Puan kazanmanın yanı sıra özgüven kazanmayı da heybemize yavaş yavaş koymaya başladık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor