1461 Trabzon'a galibiyet lazım

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Belediye Vanspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da kulüp başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, bu maçta galibiyetten başka bir sonucun kendilerine yaramayacağını söyledi.Alemdar, AA muhabirine yaptığı

1461 Trabzon'a galibiyet lazım

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Belediye Vanspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da kulüp başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, bu maçta galibiyetten başka bir sonucun kendilerine yaramayacağını söyledi.

Alemdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kalıp kalmayacaklarını belirleyecek 8 maç kaldığını belirterek, ''Kaderimiz bu maçlarda alacağımız sonuçlara bağlı. Ligde kalacağımız konusunda umudumuzu kaybetmiş değiliz. Sezon sonuna kadar mücadelemiz sürecek'' dedi.

Belediye Vanspor ile 6 puan değerinde bir maça çıkacaklarını ifade eden Alemdar, ''Kümede kalma mücadelesi eden Belediye Vanspor'u yendiğimiz taktirde rakibimizi bir basamak geçme durumumuz var. Bu önemli haftayı çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Galibiyetten başka bir sonuç bize yaramaz, tek düşüncemiz galip gelmek'' diye konuştu.

Sebahattin Alemdar, bu maçtan sonra yine deplasmanda lider Elazığspor ile karşılaşacaklarını, bu maçtan da en az 1 puan almak istediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor