1461 Trabzon'a alt yapıdan takviye

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'da asbaşkan Münür Koçhan, amaçlarının hem ligde başarılı bir takım olmak, hem de Trabzonspor'a daha fazla futbolcu kazandırmak olduğunu söyledi. Koçhan, ilk yarının kendileri için sıkıntılı geçti

1461 Trabzon'a alt yapıdan takviye

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'da asbaşkan Münür Koçhan, amaçlarının hem ligde başarılı bir takım olmak, hem de Trabzonspor'a daha fazla futbolcu kazandırmak olduğunu söyledi. 

Koçhan, ilk yarının kendileri için sıkıntılı geçtiğini belirterek, ''İlk yarı dar bir kadro ile mücadele etmek zorunda kaldık. Sakat futbolcularımızın çokluğu, sezonu kapatan futbolcularımızın yanı sıra cezalı futbolcular da bunlara eklenince ilk yarıda bayağı bir sıkıntı çektik'' dedi. 

1461 Trabzon takımının hedefinin, bulunduğu ligde başarılı olmasının yanı sıra Trabzonspor A Takımına futbolcu yetiştirmek olduğunu ifade eden Koçhan, ''Mustafa Yumlu gibi başarılı futbolcumuzu Trabzonspor'a kazandırdığımız için mutluyuz. Amacımız hem ligde başarılı bir takım, hem de Trabzonspor'a daha fazla futbolcu kazandırmak. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' diye konuştu. 

Koçhan, kaleci Serdar'ın ve Ali Yıldırım'ın sözleşmelerini feshettiklerini de belirterek, alt yapıdan Ahmet, Habip ve Mert Ege'yi kadrolarına kattıklarını sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor