1461 Trabzon yeniden çıkışa geçecek!

PTT Birinci Ligi'nin 5. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Karşıyaka'ya konuk olacak olan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, açıklamalarda bulundu. Demir yaptığı açıklamada, "Adana Demirspor karşılaşmasında aldığımız mağlubiyeti bir an önce unutup

1461 Trabzon yeniden çıkışa geçecek!

PTT Birinci Ligi'nin 5. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Karşıyaka'ya konuk olacak olan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, açıklamalarda bulundu.

Demir yaptığı açıklamada, "Adana Demirspor karşılaşmasında aldığımız mağlubiyeti bir an önce unutup toparlanacağız. Cuma günü deplasmanda oynayacağımız Karşıyaka'yı yenerek  yeniden çıkışa geçeceğiz" dedi.

Asbaşkan Nihat Demir, "Mutlak üç puan hedeflediğimiz Adana Demirspor maçını kaybettik, çok üzgünüz. Sahaya puan ya da puanlar almak için çıktık. Rakibimiz karşısında da  ilk yarıda da iyi mücadele ettik.  Rakibimize gol pozisyonu çok fazla  vermedik. Ancak sokoru 2-1'e getirince beraberliğe yüklendiğimiz sırada kalemizde son dakikalarda üçüncü golü görünce direncimiz kırıldı ve böyle bir netice ortaya çıktı. Böyle maçlarda ligde oynayacağız. Bu maçtan çıkartacağımız derseler var. Ancak Adana Demirspor karşısında oynadığımız oyunun karşılığı  mağlubiyet olmamalıydı" diye konuştu.

Karşıkaya maçına ise iyi hazırlandıklarını ifade eden Demir, "1461 Trabzon olarak önceliğimiz bu ligin takımı olmak. Hep bunu ifade  ettik.  Önümüzdeki oynayacağımız Karşıyaka'yı yenerek yeniden  çıkışa geçeceğiz. Bu maçı  kazanarak evimizde konuk edeceğimiz Samsun maçına moralli çıkmak istiyoruz. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz bunun üstesinden gelecek kapasiteye sahiptir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor