1461 Trabzon vitrin oldu!

 Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon ilk kez mücadele ettiği PTT 1.Lig’de oldukça ses getiren bir performans ortaya koydu. Öne çıkan oyuncular oldu Ligin son haftalarına girilirken ilk iki şansı halen devam eden Bordo-Mavili ekibin statü gereği Spor

1461 Trabzon vitrin oldu!

 

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon ilk kez mücadele ettiği PTT 1.Lig’de oldukça ses getiren bir performans ortaya koydu.
 
Öne çıkan oyuncular oldu
 
Ligin son haftalarına girilirken ilk iki şansı halen devam eden Bordo-Mavili ekibin statü gereği Spor Toto Süper Lige yükselip yükselmeme konusundaki tartışmaları da devam ediyor. Ancak 1461 Trabzon bu sezon futbolcular için vitrin oldu. Trabzonspor’a futbolcu kazandırmak için kurulan 1461 Trabzon takımının sezon başından buyana ortaya koyduğu performansla bir çok oyuncusu şimdiden Süper Lig takımlarının takibine alındı. Özellikle Abdulkadir, Göksu, Yusuf, Gökhan, Fatih gibi oyuncular kendilerini göstererek ses getirdiler.
 
İlk iki şansı devam ediyor
 
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan yenilgi sonrası teknik direktör Mustafa Akçay’ın “Hedefimiz vardı ancak bu saatten sonra kümede kalma puanını yakalamışsak bu bizi kümede bırakır diye düşünüyorum. Bundan sonrası bizim için artık sadece ligde kalıcı olan bir takıma dönüşebilmek” ifadeleri şaşkınlıkla karşılandı. Ancak Bordo-Mavili futbolcular son maçın bitiş düdüğüne kadar hem kendileri hem de formaları için mücadelelerine devam etmeli. Bordo-Mavili ekibin halen ligi ilk iki içinde bitirme şansı devam ediyor. Bu anlamda kalan her maç final niteliği taşıyor. Bu arada 1461 Trabzon, hafta sonu sahasında oynayacağı Adana Demir maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor