1461 Trabzon ve Arsinspor ile hazırlık maçı yapılacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor, 1461 Trabzon ve Arsinspor ile hazırlık maçları yapacak. Kulüp asbaşkanı Şafak Hatırnaz, Pazar'da bir hafta önce başladıkları kamp çalışmalarının günde çift idmanla devam ettiğini belirterek, "Çalışmala

1461 Trabzon ve Arsinspor ile hazırlık maçı yapılacak
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor, 1461 Trabzon ve Arsinspor ile hazırlık maçları yapacak.
 
Kulüp asbaşkanı Şafak Hatırnaz, Pazar'da bir hafta önce başladıkları kamp çalışmalarının günde çift idmanla devam ettiğini belirterek, "Çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Oyuncularımızın hem takıma katkı sağlamak hem de forma için hırslı ve istekli çalışmaları bizleri memnun ediyor" dedi.
 
Sahalarının bakımda olması nedeniyle çalışmalarını Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait suni çim sahada yaptıklarını ifade eden Hatırnaz, "Bu nedenle hazırlık karşılaşmalarımızı 1 Ağustos Perşembe ve 5 Ağustos Pazartesi 1461 Trabzon ile Trabzonspor tesislerinde, 3 Ağustos Cumartesi Arsinspor ile Arsin İlçe Stadı'nda yapacağız. Bu maçlarda takımı ve eksiklerimizi daha iyi görme fırsatımız olacak. 7 Ağustos'ta Pazar'daki kampımız sona erecek ve 11 Ağustos'ta ikinci etap çalışmaları için Nevşehir kampımız başlayacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor