1461 Trabzon umutlu!

1461 Trabzon Teknik Direktörü Aşkın Dilli, Beşiktaş karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “Beşiktaş’a karşı ancak bu kadar mücadele olurdu. Oyuncularım müthiş istekliydi” dedi.    Ziraat Türkiye Kupası C Grubu mücadelesinde deplasmanda Beşikta

1461 Trabzon umutlu!
1461 Trabzon Teknik Direktörü Aşkın Dilli, Beşiktaş karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “Beşiktaş’a karşı ancak bu kadar mücadele olurdu. Oyuncularım müthiş istekliydi” dedi. 
 
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu mücadelesinde deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan 1461 Trabzon, sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Aşkın Dilli, “Buraya grup lideri olarak geldik. Pazar günü Beşiktaş’a karşı oynamıştık ve Beşiktaş’ın gücünü biliyorduk. Oyunu birinci bölgede oynayıp, hızlı çıkmaya çalıştık. Zaman zaman bunları iyi yaptık. Son dokunuşları yapmada sıkıntı yaşadık. Beşiktaş’a karşı ancak bu kadar mücadele olurdu. Oyuncularım müthiş istekliydi. Önümüze bakacağız. İki maçımız var. Birini kazandığımızda gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum. Ligdeki Malatya maçı için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler