1461 Trabzon U 19 yendi

U19 Türkiye Şampiyonası'nda Bordo-Mavi-Beyazlı takımımız, ilk maçında Tokat Niksarspor'u 5-1 mağlup etti. Takımımız farklı galip Giresun'da bugün başlayan U19 Türkiye Şampiyonasında Trabzon'u temsil eden takımımız 1461 Trabzon, ilk maçında karşı karşıya g

1461 Trabzon U 19 yendi
U19 Türkiye Şampiyonası'nda Bordo-Mavi-Beyazlı takımımız, ilk maçında Tokat Niksarspor'u 5-1 mağlup etti.
 
Takımımız farklı galip
 
Giresun'da bugün başlayan U19 Türkiye Şampiyonasında Trabzon'u temsil eden takımımız 1461 Trabzon, ilk maçında karşı karşıya geldiği Tokat Niksarspor'u 5-1 farklı mağlup etti.
 
Yarını maç yapmadan geçirecek olan Bordo-Mavi-Beyazlı ekibimiz, Erzincanspor'un şampiyonadan çekilmesiyle cumartesi günü yine Tokat Niksarspor ile saat 15.00'da rövanş maçına çıkacak. Takımımız bu maçı kazanması halinde pazar günü final maçı oynayacak.Takımımız final maçını kazanması halinde ise gruptan birinci çıkarak 24 takımın katılımıyla bir üst tura adını yazdıracak. Bir üst tur müsabakaları sonunda ise gruplarında birinci olan 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor