1461 Trabzon turu istiyor

PTT 1. Ligin 5. haftasında deplasmanda Karşıyaka'yı 3-2 mağlup ederek puanını 10'a yükselten 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu açıklamalarda bulundu. Zıvalıoğlu, deplasmanda alınan Karşıyaka galibiyetinin, Ordu'da kaybettikleri Adana Demirs

1461 Trabzon turu istiyor

PTT 1. Ligin 5. haftasında deplasmanda Karşıyaka'yı 3-2 mağlup ederek puanını 10'a yükselten 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu açıklamalarda bulundu.

Zıvalıoğlu, deplasmanda alınan Karşıyaka galibiyetinin, Ordu'da kaybettikleri Adana Demirspor maçının telafisi olduğunu söyledi.

Zıvalıoğlu, yaptığı açıklamada, İzmir temsilcisi Karşıyaka ile yaptıkları maçın oldukça zor geçtiğini belirterek, ''Hiçbir maçımız kolay değil, her takım birbirini yenebiliyor. Biz de ikinci yarı risk aldık ve 90 dakika sonrasında gülen taraf olduk" dedi.

Karşıyaka galibiyetinin bir anlamda geçen hafta Ordu'da kaybettikleri Adana Demirspor maçının telafisi olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, ''Futbolcularım çok koştu, iyi mücadele etti. İyi bir maç çıkarttılar. Belki çok daha iyi olabilirdik ama önemli olan galip gelmek, 3 puanı almaktı. Bu anlamda futbolcularım istediğimi yaptılar. Bu nedenle tüm futbolcularımı kutluyorum'' diye konuştu.

Zıvalıoğlu, "Bu maçta sonradan oyuna giren oyuncuların oyuna katkısı üst düzeydeydi. Maça ve rakibe göre sahada olan oyuncularda değişiklik yapılabilir. Hangi maçta, kimden nasıl performans alabileceğime bakıyorum. Formayı ona göre veriyorum. Ben herkesin her an oynayacak şekilde hazır olmasını istiyorum. Koşan, mücadele eden, istekli, arzulu bir takım görmek istediğimi, formayı ona göre vereceğimi futbolcularıma söylüyorum. Futbolcularım da istediklerimi yerine getiriyor." ifadelerini kullandı.

BİR ÜST TURA ÇIKMAK İSTİYORUZ

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu karşılaşmalarında salı günü Tarsus İdman Yurdu ile oynayacakları maça da değinen Zıvalıoğlu, "Rakibimiz bir alt ligde olmasına bakmazsızın sahaya kazanmak için çıkacağız. Bu turu geçerek adımızı bir üst tura yazdırmak istiyoruz" şeklinde konuştu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor