1461 Trabzon süper geliyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Altınordu'yu 3-2 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, rakiplerini güzel bir mücadeleden sonra mağlup etmeyi başardıklarını söyledi. Akçay, maçın başında öne geçmelerine karşın uzaktan atılan bir

1461 Trabzon süper geliyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Altınordu'yu 3-2 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, rakiplerini güzel bir mücadeleden sonra mağlup etmeyi başardıklarını söyledi.

 

Akçay, maçın başında öne geçmelerine karşın uzaktan atılan bir şutla yedikleri golle Altınordu'yu oyuna ortak ettiklerini savunarak, ''Fakat, sonrasında oyuncularımızın üstün gayretiyle ilk yarıyı iki farkla önde kapatmayı başardık. İkinci yarıya çıktığımızda bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyip, akabinde de kalemizde gol gördük. Ardından bir stoperimizin oyundan atılması nedeniyle bir kişi eksik oynamamız müsabakayı çok zor hale getirdi'' dedi.

 

Altınordu'nun ofansif oyunu tercih etmesi nedeniyle savunma güvenliklerini artırdıklarını da ifade eden Mustafa Akçay, şunları söyledi:

 

''Güzel bir mücadeleden sonra Altınordu'yu mağlup etmeyi başardık. Önümüzdeki haftayı Mardinspor'un ligden ihraç edilmiş olması sebebiyle maç yapmadan, 3 puan alarak geçireceğiz. Sonraki hafta ise şu an puan cetvelinde liderlik koltuğunda oturan Bandırmaspor ile çok önemli bir müsabakaya çıkacağız.

 

Bu müsabakada Trabzon tüm spor kamuoyunun desteğine ihtiyacımız vardır. Hep birlikte bu müsabakadan da galibiyetle ayrılıp, hedeflerimiz doğrultusunda çok büyük bir adım atmak istiyoruz. Sporcularımın bu güzelliği Trabzon'a tattıracaklarına inancım tamdır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor