1461 Trabzon sponsorunu buldu

1461 Trabzon takımının yeni sezon forma göğüs reklamı sponsoru İmperial Hastanesi oldu. Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’un forma sponsoru Trabzon’da spora yaptığı katkılarla adından söz ettiren İmperial Hastanesi oldu. Düzenlenen imza törenine 14

1461 Trabzon sponsorunu buldu

1461 Trabzon takımının yeni sezon forma göğüs reklamı sponsoru İmperial Hastanesi oldu.

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’un forma sponsoru Trabzon’da spora yaptığı katkılarla adından söz ettiren İmperial Hastanesi oldu.

Düzenlenen imza törenine 1461 Trabzon Kulüp Başkanı Şaban  Bülbül  İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi ,  İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr.Ekrem Sağlam İmperial Hastanesi Başhekimi  Op.Dr.Ömer Çelik, İmperial Hastanesi İşletme Müdürü Hakan Sağlam ve Halkla ilişkiler Müdürü Sema Küçükosman futbolculardan Aytaç Ak,Yaser Hacimustafaoğlu ve YoannArquin  katıldı.

1461-trabzon-takimi-forma-gogus-reklami-icin-7595481_x_o.jpg

Açılışta ilk olarak söz alan 1461 Trabzon Kulüp Başkanı Şaban Bülbül yaptığı konuşmada , ilk defa göğüs reklamımızı sporun ve sporcunun daima yanında olan ve daha öncede 1461 Trabzon’un o muhteşem günlerinde reklam vermekten ve  o formanın önünde ismini bulundurmaktan Onur duyan İmperial Hastanesi ile o mutlu günlerimizi yeniden yaşamak için burada toplandık.

Öncelikle İmperial Hastanesi Yönetim Kuruluna Başhekimine doktorlarına ve Yönetim Kurulundaki bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi İmperial Hastanesi, hem günümüzde ve geçmişi ile beraber daima sporun ve sporcuların yanında sağlıklı bir şekilde görev almıştır. Bu sağlıklı destekleri ile beraber 1461 Trabzon’da İmperial Hastanesi’nin reklamlarıyla beraber şah şahalı dönemine dönecektir.Yine birileri çekinmeye başlasın çünkü İmperial Hastanesinin reklamı ile çıkılan maçlarda 1461 Trabzon büyük başarılar elde etmiştir.Bu başarıları tekrar etmek dileği ile bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

İmza töreninde İmperial Hastanesi adına söz alan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi yaptığı konuşmada şunları sözledi.

Biz bu bölgenin zirvedeki hastanesiyiz ve bölgedeki bütün sosyal alanlar bizim de ilgi alanımıza giriyor.Kaldı ki bulunduğumuz kulüp 1461 Trabzon bizim aşık olduğumuz renkler.Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımız bir yerdeyiz. Onun için hedefleri olan ve zirveyi zorlayan bir hastane olarak hedefleri olan ve zirveyi zorlayan bir kulübün sponsoru olmak, onlarla beraber olmaktan onur duyuyoruz. Geçmiş dönemlerde bizim sponsoru olduğumuz dönemlerde 1461 şampiyon olmuştur. İnşallah bu yılda PTT 1. Lig’de şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurdunuz. Her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum bu imzanın. Bizim bütün derdimiz ve gayemiz  sadece şu anlık bir mevzu değil, kurumsal olarak bütün sağlık hizmetlerinde de sizlerin yanınızdayız ve bundan sonra da sizlerin yanında olmayı sürdüreceğiz ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor