1461 Trabzon satılıyor mu?

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’den çarpıcı açıklamalar. Başkan Sadri Şener 1461 Trabzon’un Rus işadamlarına satılacağı yönündeki haberleri yalanladı. Şener TFF’den kulübe gelen yazıda sezon sonuna kadar bu işin çözülmesi şartının getirildiğini belirterek

1461 Trabzon satılıyor mu?

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’den çarpıcı açıklamalar. Başkan Sadri Şener 1461 Trabzon’un Rus işadamlarına satılacağı yönündeki haberleri yalanladı. 

Şener TFF’den kulübe gelen yazıda sezon sonuna kadar bu işin çözülmesi şartının getirildiğini belirterek” 1461 Trabzon için gönderilen yazı net ve açık. Bu takım Süper lige bu şekliyle çıkma şansı kalmadı. Onun için kulübün Trabzonspor’daki hisselerinin devre gerekiyor. 
 
1461 Trabzon’un Ruslara satılacağı bilgisini ilk kez sizden alıyorum. Kesinlikle böyle bir şey yok. Ama kulübün bu yapıyla da Süper lige çıkma şansı yok. 1461 Trabzon’un, Trabzonspor ile hukuki bağının olmaması gerekiyor.
 
Bizde bu konuda arayışlarımızı sürdürüyoruz. Kulübü devretmekten başka şansımız yok. Kulübün Rus işadamlarına atılması gibi bir durumda söz konusu değil
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor