1461 Trabzon rövanşı vermeyecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk 5'e girme mücadele veren 1461 Trabzon, yarın deplasmanda lider Pendikspor ile karşılaşacak. Saat 13.30'da başlayacak olan bu zorlu karşılaşmayı Şeref Taştan yönetecek. Musa Yılmaz ve Serdar Soydan'ın yardımcı hakem olara

1461 Trabzon rövanşı vermeyecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk 5'e girme mücadele veren 1461 Trabzon, yarın deplasmanda lider Pendikspor ile karşılaşacak. Saat 13.30'da başlayacak olan bu zorlu karşılaşmayı Şeref Taştan yönetecek. Musa Yılmaz ve Serdar Soydan'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Cihan Burhan olacak.

Bordo-Mavi-Beyazlı takım, ligin ilk yarısında 1-0 mağlup ettiği güçlü rakibini yenerek rövanşı da kazanmak istiyor. Deplasmanda şimdiye kadar oynadığı 14 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 14 puan toplayan 1461 Trabzon, 41 puanla 7. sıdada yer alıyor.

Ligde ilk 5'e girmek için bu zorlu maçtan mutlak galibiyet hedeflediklerini ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, "Takımda sakat ve cezalı oyuncumuzun fazla olmasına rağmen kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Pendikspor karşısında üç puanı alarak zorlu bir engeli kayıpsız geçmek istiyoruz. Bunun içinde teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor