1461 Trabzon Rize'ye mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor hazırlık maçında PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon'u Uche Kalu'nun golüyle 1-0 yendi.Rize Yeni Şehir Stadı'ndaki hazırlık maçını Hasbi Dede, Soner Akgün ve Sedat Yavanoğlu hakem üçlüsü yönetti.Çaykur Rizespor

1461 Trabzon Rize'ye mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor hazırlık maçında PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon'u Uche Kalu'nun golüyle 1-0 yendi.

Rize Yeni Şehir Stadı'ndaki hazırlık maçını Hasbi Dede, Soner Akgün ve Sedat Yavanoğlu hakem üçlüsü yönetti.

Çaykur Rizespor karşılaşmaya Pavelek, Orhan, Cenk, Sezer, Caner, Cumali, Yüksel, Eren, Cenk Ahmet, Ozan ve Uche Kalu, 1461 Trabzon ise Kubilay, Göksü, Aytaç, Mustafa, Uğur, Ali Kemal, Batuhan, Barış, Sıddık, Ömer ve Taha 11'i ile başladı.

Karşılaşmaya baskılı başlayan ev sahibi takım maçın 12. dakikasında Uche Kalu'nun golüyle 1-0 öne geçti.

Maçın 33. dakikasında sakatlanan Barış Memiş'in yerine 1461 Trabzon'da Türker oyuna girerken ikinci yarıya iki takım da 11 oyuncusunu değiştirerek başladı.

Çaykur Rizespor, ikinci yarıda yakaladığı çok sayıda gol pozisyonunu değerlendiremeyince karşılaşma 1-0 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler