1461 Trabzon revire döndü!

 Ligin bitimine kalan 5 hafta öncesinde, üst üste alınan kötü sonuçlara, üst üste yaşanan sakatlıklar da eklenince, 1461 Trabzon’da moraller alt üst oldu OFOEDU SEZONU KAPATTI PTT 1. Ligde gösterdiği müthiş performansın ardından zirveye çok yaklaşan ancak

1461 Trabzon revire döndü!

 

Ligin bitimine kalan 5 hafta öncesinde, üst üste alınan kötü sonuçlara, üst üste yaşanan sakatlıklar da eklenince, 1461 Trabzon’da moraller alt üst oldu
 
OFOEDU SEZONU KAPATTI
 
PTT 1. Ligde gösterdiği müthiş performansın ardından zirveye çok yaklaşan ancak son iki haftada aldığı yenilgiyle hedefinden uzaklaşan 1461 Trabzon’da sakatlık sıkıntısı baş gösterdi. Bordo-mavi-beyazlılarda ilk kötü haber Ofoedu’dan geldi. 1461 Trabzon formasıyla çıktığı toplam 33 maçta 9 gol kaydeden Nijeryalı futbolcunun, karnıyla kasığı arasında bulunan ve karın duvarı olarak adlandırılan bölgede sakatlığının bulunduğu ve golcü oyuncunun sezonu kapattığı belirtildi.
 
JEBRİN EN AZ 3 HAFTA YOK
 
1461 Trabzon’un başarılı futbolcusu Torric Jebrin, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Adana Demir maçında, Trabzonspor eski takım kaptanı Hüseyin Çimşir ile girdiği ikili mücadelede sakatlanmıştı. Jebrin, ilk yarıda ‘değiştirin’ işaretine rağmen oyunda kalmış ve ancak 62. dakikaya kadar ağrılarına dayanabilmişti. Yapılan tetkikler sonucunda, Ganalı futbolcunun ayak bileğinde ikinci derecede yırtık olduğu ortaya çıktı. Jebrin’in en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
 
CANER GELECEK SEZONA…
 
1461 Trabzon’un şüphesiz en başarılı isimleri arasında yer alan Caner Osmanpaşa’da son derece talihsiz sakatlık geçirenlerden. Tecrübeli savunmacının ayağı, önceki gün Trabzonspor ile yapılan hazırlık maçında bordo-mavili defans oyuncusu Giray Kaçar ile girdiği ikili mücadelenin ardından 3 yerden kırılmıştı. Sezonu kapatan Caner’in ayağı alçıya alınırken, başarılı futbolcu evinde dinlenmeye çekildi. Caner’in gelecek sezondan itibaren çalışmalara başlayabileceği belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor