1461 Trabzon Play-offlar'da iddialı!

PTT 1. Lig yükselme Play-Off maçında yarın saat 16.30'da Ahmet Suat Özyazıcı Stadında Ümraniyespor'u konuk edecek olan 1461 Trabzon'da, Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.Ligi 59 punala 4. sırada tamamladıklarını if

1461 Trabzon Play-offlar'da iddialı!

PTT 1. Lig yükselme Play-Off maçında yarın saat 16.30'da Ahmet Suat Özyazıcı Stadında Ümraniyespor'u konuk edecek olan 1461 Trabzon'da, Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Ligi 59 punala 4. sırada tamamladıklarını ifade eden Şanver, "Perşembe günü başlayacak play-off maçlarında mücadele edeceğiz. Evimizde Ümraniyespor ile oynayacağımız ilk maçta hedefimiz mutlak galibiyet. Bunu başaracak güçteyiz'' dedi.

Yönetim, teknik ekip ve futbolcularla birlikte Play-Off'a kilitlendiklerini ifade eden Şanver, "Taraftarlarımıza yeniden büyük bir sevinç yaşatmak istiyoruz. Bunun içinde 1. Lig'e yükselmek için önümüzde 5 karşılaşma var. 1461 Trabzon bu engelleri aşacak güce sahiptir" diye konuştu.

Şanver, "İstanbul temsilcisini yenerek rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyoruz. Play-Offlar'dan alnımızın akıyla çıkacağız. Biz buna inanıyoruz. Taraftarlarımızın da inanmasını istiyoruz ve kendilerini Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda bu zamana kadar bizleri yalnız bırakan Trabzon futbol sevenleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler