1461 Trabzon öksüz mü?

 Haber61NET – Spor Servisi - Fenerbahçe Trabzon’da Trabzonspor dışında ikinci kez farklı bir takım ile karşı karşıya geliyor.Fenerbahçe Trabzonspor dışında Trabzon’da ilk olarak 2003 – 2004 sezonunda Akçaabat Sebatspor’a karşı oynadı. Akçaabat ilçesinde b

1461 Trabzon öksüz mü?

 

Haber61NET – Spor Servisi - Fenerbahçe Trabzon’da Trabzonspor dışında ikinci kez farklı bir takım ile karşı karşıya geliyor.

Fenerbahçe Trabzonspor dışında Trabzon’da ilk olarak 2003 – 2004 sezonunda Akçaabat Sebatspor’a karşı oynadı. Akçaabat ilçesinde bulunan Fatih ilçe stadında oynanan karşılama Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile bitmişti. O dönem ilçe stadının tamamını dolduran Trabzonlu futbol severler Trabzon temsilcisini desteklemişti.

İkinci takım 1461 Trabzon

Sebatspor’da sonra ikinci kez Trabzonspor haricinde bir takım ile Trabzon’da karşılaşacak Sarı Lacivertli takım yarın Hüseyin Avni Aker’de 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelecek.  1461 Trabzon mutlak galibiyetle çıkacağı bu karşılaşmada Trabzonlu futbol severlerin Avni Aker’e ilgisinin nasıl olacağı bilinmiyor.

1461 Trabzon öksüz mü?

Hafta içi satışa çıkan 1461 Trabzon – Fenerbahçe karşılaşmasının biletlerine ise taraftarlardan ilgi göstermediği bildirildi. Taraftarın neden biletlere ilgi göstermediği bilinmez iken Trabzonspor’un ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında 1461 Trabzon öksüz bırakılması hayal kırıklığı yaratacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler