1461 Trabzon mağlubiyeti istifa getirdi

PTT 1. Lig'de, ilk yarının son maçında sahasında 1461 Trabzon'a 3-0 yenilen TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Salih Yorulmaz, teknik ekipteki diğer görevlilerle istifa ettiklerini açıkladı.Yorulmaz, müsabaka sonrası gazetecilere yaptığı açıklama

1461 Trabzon mağlubiyeti istifa getirdi

PTT 1. Lig'de, ilk yarının son maçında sahasında 1461 Trabzon'a 3-0 yenilen TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Salih Yorulmaz, teknik ekipteki diğer görevlilerle istifa ettiklerini açıkladı.

Yorulmaz, müsabaka sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta içinde oyuncuların antrenmana çıkmadığını ve zor bir süreçten geçtiklerini söyledi.

Bu durumun, sahaya olumsuz yansıdığını dile getiren Yorulmaz, şöyle konuştu:

"Sonuçta 3 farklı bir mağlubiyet aldık. Söylenecek bir şey yok. Trabzon takımını tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte biz yokuz. Teknik ekip olarak bıraktık. Maçtan önce bırakmıştık zaten. Bu takıma vereceğimiz bir şey olmadığına inandık. Teknik ekip olarak kendi inisiyatifimizle görevlerimizi bıraktık ve bunu da yönetime iletip topluca istifa ettik."

Kırmızı-siyahlıların teknik ekibinde, Yorulmaz'ın yanı sıra Kulüp Menajeri Abdullah Duran, Teknik Direktör Yardımcısı Özgür Doğramacı ve Kaleci Antrenörü Günay Eren yer alıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler