1461 Trabzon maç saatini konuştu

 PTT 1. Lig’de Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Boluspor-1461 Trabzon maçının Spor Toto Süper Lig’de oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla aynı saatleri denk gelmesi nedeniyle, iki kulüp karşılaşmanın saat 17.00’ye alınması konusunda

1461 Trabzon maç saatini konuştu

 

PTT 1. Lig’de Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Boluspor-1461 Trabzon maçının Spor Toto Süper Lig’de oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla aynı saatleri denk gelmesi nedeniyle, iki kulüp karşılaşmanın saat 17.00’ye alınması konusunda Futbol Federasyonu’na başvuracak. 
 
Türkiye Ziraat Kupası’nda oynanan Galatasaray-1461 Trabzon maçını izleyen Boluspor Başkanı Abdullah Abat ve yöneticiler, maç sonunda 1461 Trabzon Kulübü yetkilileri ile maç saati konusunda görüştüler. İki kulüp yöneticileri de maçın saat 17.00 ‘da oynanması için federasyona başvuru yapılması noktasında anlaştılar. Boluspor Başkanı Abdullah Abat, maçın saat 17.00’ye alınması konusunda federasyona başvuru yapılacağını belirterek , “Boluspor taraftarlarının derbi maçını izlemesi ve tribünlerin dolması için böyle bir girişimde bulunduk. Maçın bilet fiyatlarını da düşürdük. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Umarım federasyondan olumlu cevap alırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor