1461 Trabzon kupada moral peşinde!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Trabzonspor'un efsane futbolcularında ve 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan'ın vefatıyla zor günler geçiren 1461 Trabzon Ziraat Türkiye Kupası'nda moral arıyor.PTT. 1 Ligde zor günler geçiren ve 1461 Trabzon

1461 Trabzon kupada moral peşinde!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Trabzonspor'un efsane futbolcularında ve 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan'ın vefatıyla zor günler geçiren 1461 Trabzon Ziraat Türkiye Kupası'nda moral arıyor.
PTT. 1 Ligde zor günler geçiren ve 1461 Trabzon teknik direktörü Kadir Özcan'ın kalp krizi geçirmesi sonucu ani ölümüyle sarsılan bordo-mavili camia Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşacağı Altay karşısında galibiyet arıyor.
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında yarın Akçaabat Fatih Stadyumunda saat 13.00'de Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Altay'ı konuk edecek olan Karadeniz ekibi rakibi karşısında turu geçen taraf olmak istiyor.

YAVUZ ŞANVER, "BİZİM İÇİN BÜYÜK, KÜÇÜK TAKIM AYRIMI YOK"
1461 Trabzon Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, küçük, büyük takım ayrımı yapmadıklarını belirterek, "1461 Trabzon olarak büyük, küçük takım ayrımı yapmıyoruz. Bizim için rakibin kim olduğu önemli değil. Altay karşısında iyi oyunumuzu sergileyip kazanmak istiyoruz. İnşallah bu maçı kayıpsız geçeriz" dedi.


1461 Trabzon teknik direktörü Kadir Özcan'ın ani ölümüyle sarsıldıklarını belirten Şanver, "Bu acıyı yaşamayan bilemez. Kolay olmadı. Oldukça zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Geçtiğimiz hafta oyuncularımız antrenman yapmadan geçirdiler. Buna rağmen Ankaraspor karşısında iyi mücadele ederek ellerinden geleni yaptılar. Oyuncularımızın bu zor süreci atlatabilmeleri için psikolog desteğiyle terapi uyguladık. İnşallah bu zor süreci atlatarak Kadir Özcan'a laik oluruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor