1461 Trabzon kongre yapacak mı?

1461 Trabzon'un küme düşmesine rağmen yapılan bir açıklama ile kongre yapılmayacağının açıklanması şok etkisi yarattı.Bir sezon önce şampiyonluğa oynayan ve Türkiye Kupasında büyük başarılara imza atan Trabzon temsilcisinde başarısızlığı kendi beceriksizl

1461 Trabzon kongre yapacak mı?

1461 Trabzon'un küme düşmesine rağmen yapılan bir açıklama ile kongre yapılmayacağının açıklanması şok etkisi yarattı.

Bir sezon önce şampiyonluğa oynayan ve Türkiye Kupasında büyük başarılara imza atan Trabzon temsilcisinde başarısızlığı kendi beceriksizliklerine bağlamalarına rağmen yönetminin kongre kararı almaması tepkiyle karşılandı.

Kulüp Başkanı Şaban Bülbül, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın organlarında 1461 Trabzon Futbol Kulübü Derneği'nde kongre sürecinin başladığına ilişkin haberlerin yer aldığını belirterek, "Olağan kongresini yeni yapmış ve delegelerinden 3 yıllık süre için görev almış bir yönetim kurulu olarak böyle bir kararımızın olmadığını kamuoyuna bildiririz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor