1461 Trabzon kazanmaya gidiyor

1461 Trabzon maça hazır

1461 Trabzon kazanmaya gidiyor
1461 Trabzon, bugün yaptığı çalışmayla pazar günü deplasmanda Sarıyer ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden 1461 Trabzon, Pazar günü Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda saat 16.00'da İstanbul temsilcisi Sarıyer ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Hüsnü Özkara yönetiminde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Antrenmana, ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, ardından pas çalışması yaptı. Daha sonra  taktik çalışması yaparak antrenmanı tamamlandı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlkları devam eden Oğulcan, Hasan Ahmet Sarı ve Rasimcan katılmayarak takımdan ayrı düz koşu yaptı. Yarın sabah erken saatlerde yapılacak antrenman sonrasında pilot takım, hava yolu ile İstanbul'a giderek maç saatini bekleyecek.

"İstanbul'a kazanmaya gideceğiz"

Teknik Direktör Hüsnü Özkara  pazar günü deplasmanda oynayacağım oynanacak Sarıyer maçıyla ilgili açıklamada bulundu.  Özkara, hem Sarıyer için hem de kendileri için önemli bir müsabakaya çıkacaklarını, Niğde Belediyespor galibiyetiyle yakaladıkları olumlu havayı devam ettirmek istediklerini ifade etti.

 İstanbul'a kazanmaya gideceğiz diyen Özkara, şöyle konuştu, ''Futbolcuların arzulu ve istekli oluşu bu zorlu karşılaşma öncesinde bize  umut veriyor. Oyuncularımız bu yöndeki düşüncelerini müsabakaya yansıttıkları sürece Niğde Belediyespor karşısında aldığımız galibiyet gibi iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz. Sarıyer maçından önce sakat oyuncularımızın fazla olması bizim açımızdan tek eksi olarak görüyor. Fakat bu oyuncularımızın yerini dolduracak yetenekte futbolcularımız var. Rakibimizin durumu bizi ise bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz 1461 Trabzon takımı olarak İstanbul'a kazanmak için gideceğiz. Puan veya puanlarla Trabzon dönmek istiyoruz.'' 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler